Muntah selepas makan

Assalamualaikum mommies..saya ingin bertanya sedikit..kandungan sy dah masuk 19weeks,adakah normal jika selepas makan muntah semula?kdg² terpaksa muntahkan kerana perut pedih sgt². Siapa yg pernah alamai situasi yg sama sprt sy ya. #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

Saya nak masuk 21w pun mcm tu sis.. dah biasa dah. Kadang mkan terlebih kenyang pun akan muntah balik.

1y ago

sy makan sikit pn akan rasa nk muntahkan balik sbb perut pedih

normal..alahan kot tu

1y ago

penat sis..sy penat bila makan kena muntah semula