Sedekah Barang Baby

Assalamualaikum mommies, Saya ada barang2 bayi yang nak saya sedekah kepada yang memerlukan. Expecially for first time moms dan yang menghadapi masalah kewangan. Insyaallah semoga ada rezeki bersama. Lokasi - Cheras, Selangor. #barangbayi #sedekahbarangbayi 1. Walker 2. Car Seat 3. Buai 4. Bath Tub 5. Pagar tangga baby 6. Baby play gym 7. Bab rocker

25 Balas

sy nak apapa jk klu d sedekahkan. klu ada baju bby lagi ok juga. apapa jk yg tak d guna kan. sy pun tak tau lah 2 tahun tggu bby tiba2 mengandung tiba2 juga semua macam makin kurang mampu beli. sampai kadang2 berlapar sekajap. mungkin allah bagi rezeki anak mungkin ketika melahirkan baru ada rezeki allah bagi kan.

2mo ago

baby boy doktor bagi tau.

Hi saya first time mom. Kalau masih ada car seat, saya nak boleh ? saya ddk Kg Cheras Baru

hii salam. saya area kajang, masih ada lagi ke brg2 baby. saya sangat memerlukannya.

saya baby 1st xda barang2 baby. cuma mcm awal sgt nk sediakan barang2 babt ni.

saya nak pagar sahaja boleh ? kalau pagar boleh untuk bahagian conner sy amik

hai mommy, boleh ke saya nk car seat tu, if nk letgo murah murah pun tkpe

Saya nak…..sy dduk cheras juga…. Sy nak pagar tangga baby..

saya first mom .. kalau sy nak buai dan car seat ..pn jual bpe

Saya nk pagar tangga baby boleh klau masih ada. Terima kasih.

sy nk car seat,bath tub ngn bab rocker boleh?