Pil Perancang 🥹

hi & assalamualaikum mommies. saya 26 thn, first mom & e-czer. kahwin feb 23 & alhamdulillah bunting pelamin. ikutkan mmg saya nak merancang inshaAllah in another 3-4 years baru nak tambah anak. 9 bulan alahan teruk sampai berhenti keje 😂 so lepas bersalin, rasa nak kukuhkan ekonomi bantu suami then baru fikirkan nak tambah anak 🥰 nurse kt kk dah bagi pil noriday utk saya consume. saya tahu effect berbeza bagi setiap orang. ada ke mommies yg dah try pil noriday ? atau mommies ada suggestion lain ? selain pil & etc 🥹🙏🏻 terima kasih mommies ❤️ #firstmom #pleasehelp #advicepls #bantusharing #ingintahu #firsttiimemom #baby

1 Balas

Pill noriday org kata u still kena ambil langkah berjaga2. Tapi utk baby org kata takde effect susu badan. Double protection kalau blh ya. Sy mmg dr first born ambik cucuk depo sbb malas fikir 😅