Guna khidmat CL untuk jaga pantang di rumah

Assalamualaikum mommies2 semua . Apa pendapat mommy semua kalau sya nak ambil cl datang rumah setiap hari semasa berpantang nanti . (Due bulan 12) sebab tiba2 rasa risau zaman2 covid ni . Duduk pun di kl selangor . Tujuan nak ambil cl sebab takde orang jaga untuk berpantang . Ibu jauh kat johor . Ni pun anak first . Tinggal berdua je dengan suami . Harap mommies2 boleh bagi pendapat . Terima kasihh 🙂 #34weeksPreggy

2 Balas

saya pun amik CL juga mommy. anak ke4 ni pantang sendiri la kt umah kan. lgpun x mahu la menyusahkan mil dan mak kt kmpong. saya amik CL half day utk urutan dan jagaan bayi. ade CL skli pakej memasak di rumah kite, tp saya prefer x masak utk saya. alternatif sya amik pakej delivery food utk ibu berpantang. byk da ade kt online.

Bagi saya bagus la ambil kalau golongan yg berkemampuan, sbb bagus utk penjagaan badan , pantang kena elok2,tapi kalau kurang kemampuan ,boleh beli produk2 berpantang skrg senang semua instant dh ,xperlu susah2 cari akar kayu kat luar,