Berak Cair

Assalamualaikum mommies. Sesiapa ada tak pengalaman anak berak cair yg hanya berbentuk air warna hijau/kuning. Hari2 dia berak mcmtu. Is it normal? #bantujawab

2 Balas

Minum susu ibu ke, anak berapa bulan. Penyusuan macamana? Dia ceria tak?

24h ago

Fully susu formula, anak dah masuk 4 bulan lebih. So far dia minum elok je. ceria mcm selalu. Cuma tulaa, taik terlalu cair, sampaikan mcm keluar air saja. Takde rupa mcm taik pun

susu jenama apa sis