Masih rasa mual dan pening

Assalamualaikum mommies semua, nak tanya saya dah masuk 20w5d tp ada rasa mual and pening mcm masa mula2 morning sickners..kdg xikut masa..before masuk 20w nie ok sikit..tak de rasa mual or pening mcm sekarang..sekarang nak pergi kerja pon saya masuk lambat and klu keluar jalan2 saya akan fikir banyak kali nak keluar..memang mcm nie ke klu masuk 20w or sesetengah org je rasa mcmnie? #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

kdg2 Ada orang pembawaan dia lain2 sis. ehehe. ada yg awal Ada yg lambat dpt mual & pening. standby benda asam2 Dlm beg. jgn lupa standby minyak2 jugak. take care!

2y ago

susah sikit nak buat kerja or jalan2 mcm nie..tp xpe insya Allah bila baby keluar harap dia menjadi seorang yg mendengar kata dan menjadi anak yg soleh/solehah..terima kasih mamy dyana☺️