Check jantina bayi dalam kandungan

Assalamualaikum mommies semua , mengandung 15minggu dah boleh check jantina bayi atau belum ye ?

3 Balas

sy baru buat last week sabtu time tu 15w2d. sono ckp susah sikit sbb alat sulit dia baru terbentuk. tp dia cuba jgk tgk time tu & dia ckp ketepatan dia 70% shj. nak lebih jelas time 24w nanti dia suruh repeat lg sekali.

2y ago

Ohhh . Paham2 . Baik awakk nti 24 weeks la bru kita scan hihi

Ikut orang jugak. Tapi paling baik & jelas lah nak nampak 20w 😊👌🏼

sy semua anak cek mase 16w..alhamdullilah semua pun betul..