Ada yang tahu baca result ni?

Assalamualaikum mommies, saya first mom. Pregnancy saya dah 33 weeks. Ini result selepas minum air gula di swasta. Saya tak dapat penerangan dari doktor sebab kena buat appointment dulu. Budget tak cukup time tu. Ada mommy yang faham result ni tak? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

Ada yang tahu baca result ni?
2 Balas

Saya rasa resultnya sis tak sangkut GDM. Keputusan lepas minum air gula sis 3.9 (sebelum minum air gula) dengan 7.2 (selepas 2 jam minum), masih dalam range normal.