tukar jenama folic acid

Assalamualaikum mommies.. nak tanya. mula2 saya makan folic acid ganilia dalam sebulan.. lepas tu tukar ke ferocom tablet.. ferocom ni, saya makan dalam 2minggu je.. pastu ni saya nak tukar semula ke ganilia untuk sebulan, then nak tukar semula ke ferocom tablet.. takpe ke eh kalau makan tukar2 mcmtu? atau better habiskan dulu ferocom tablet, pasti baru ambil ganilia?

tukar jenama folic acid
1 Balas

doctor yg bagi or beli sendiri? kalau beli sendiri pegi consult doctor dulu. kalau doctor yg bagi, xde mslh.

1y ago

ganilia tu, doktor bagi.. ferocom tu beli sendiri