Pregnant and bf

Assalamualaikum mommies, nak tanya. Saya 10weeks pregnant tapi dlm masa yg sama anak pertama 1tahun masih breastfeeding. Takpa ke? Saya risau kalau ada effect apa apa kat kandungan kedua ni

3 Balas

Mommyy… saya pon😣. Skarang 14w. Anak 1st setahun baru. Nak ajar botol fm tapi susah betul and masih tak berjaya. Tidur pon ngempeng lagi

Kalau tak sakit perut insyaallah ok lagi2 kalau direct feed