17 weeks pregnant

Assalamualaikum mommies. Nak tanya, 17 weeks biasa dh nmpak baby bump ke belum dan ada tak yg pregnant 17 weeks baby dh kicking?#firstbaby #ingintahu

17 Balas

Saya dah 19w. Perut masih lembik lagi 🤭. Lemak lemak je sbb gemuk jugak kot. Tapi biasa mmg anak 1st perut lmbt besar 😊

saya dah 17w, dah rasa baby kick halus ja, seakan bubble dlm perut. babybump tak berapa nampak sangat. seakan buncit saja 😁

waalaikumsalam..saya 17 weeks tak nampak baby bump lagi..19 weeks bru rasa baby gerak sikit tapi tak kerap.

Sy 18 week.. Anak first nampak la sikit perut tu dari asal hehe.. Dah rasa gerak2 sikit tapi tk selalu la

kalau anak first lambat nmpak baby bump. masa first baby, dpt rase baby tendang start 22w.

sy 18 week anak yg first sy tengah pregnant ni dh rse baby kicking halus

sye pregnant 16 dah rse bby kick dgn gerak dah..