UPT kabur

Hi Assalamualaikum mommies gorgeous. Nak minta pendapat, 2nd line bahagia T tue nampak kabur ke? Rata² yang saya tanya kata kabur dan minta saya repeat selepas seminggu dua lagi. Saya baru miss period. Anak bongsu saya usia 8tahun. Dan ini perkahwinan baru saya, baru 7bulan. Pengalaman tue dah berlalu 8tahun yang lalu. Banyak yang perlu saya belajar lagi. Saya tidak mengharap, jika ditakdirkan ia milik saya dan suami. Allahu. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih mommies gorgeous semua ❤️ #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

UPT kabur
2 Balas

Try repeat lagi insyallah..sy pun cm tu hari tu alhamdulilh say dh pregnt 1month

Blh try lg lps 3hari..moga ada rezeki sis