Period anak genap setahun

Assalamualaikum mommies! Bulan lepas anak i genap setahun baru period. Bulan ni dah lewat 46 hari tak datang period. Adakah normal? #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

Oh saya belum bersalin lagi anak sulung. Tapi saya ada baca artikel ckp kalau kita menyusu badan mmg period dtg lmbt sgt tp xsure berapa lama. Kalau nak tahu pregnant tak try UPT mcm biasa.

normal sis

normal