MAKAN NASI LEMAK PARU

Assalamualaikum mommies, boleh ke makan paru lembu ye? Terliur pulak rasa bila tengok nasi lemak paru. Dah beli, tpi takut tak boleh nak makan. Hope mommies boleh tolong saya. Tenchiuuuuu 👶🏻

4 Balas

Boleh makan sis. Takde masalah. Cuma dikhuatiri pedas sambal tu menyebabkan ketidakselesaan pada perut. Satu lg, setiap kali makan. Mohon doa pd Allah, minta Allah jdkan makanan tu memberi zat utk anak. Dan tidak membahayakan anak.

Petua mak sy.. Nk makan pape mkn je xyah tny org sbb nti bila org bg jwpn y kita xnk, kita sendiri akn down haha.. Kecuali benda y boleh kecut kan rahim mcm nenas, daun ketumbar tu elak kan la.. Y lain makan je xpe, biar badan x manja sgt,

1y ago

nenek saya anak 8 pon bagi petua macam ni. dia kata makan je apa2. cuma jangan over sangat lah hehe.

makan je mummy in sha allah semoga makan tu menjadi tenaga utk mummy janji jgn terlampau pedas ya

makan je sis