Bersalin awal??

Assalamualaikum mommies asian parents ?. Due date sy sebelum ni 9/5 . Lepas scan 2 minggu lepas , due berubah lebih awal . Doc jangka 30/4 . Asbab sy ada gdm on diet , doc bagi tarikh 22/4 warded . Andai belum bersalin sbelum date yg kena warded tu, adakah doc akan induce . Ke macam mana? #maaf soalan lain mcm skit? #sekadarnaktau #36w6days #firstbaby?❤

1 Balas

Kalau ikut doc di KK yg saya checkup, by due date tu saya dh kne bersalin. Xboleh lmbat walau sehari. Tp saya 39mggu dh bersalin sbb doc suspect baby besar. Saya pn gdm on diet