Mohon respon untuk yang ada pengalaman ?

Assalamualaikum hi mommies . Ada tak siapa siapa yang ada pengalaman pregnant tapi bila buat test tak naik double line ? #seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

7 Balas

wasalam.. say tngh alami skrg ni sis... Dah delay period 6 hari tpy upt -tv... sepatutny period say 25/9 tapi smpai skrg x datg ii... krem perut cm nk period ade tpy tnggu x dtg jgk.. rasa pening n loya... period say jenis teratur mmg tiap buln akan dtg paling lmbt sehari je... tpy ni dh 6 hari x dtg... hari ii say cek upt still -tv... Xpernh lgy alami cm ni... fist time say kena cm ni jadi risau di buatny..

2y ago

Mcm tu try pegi scan perut dekat klinik , sbb kdg hcg tak kuat .. tu jd -ve je , sama mcm anak buah saya .

Wsalam . Ada je sis , anak buah saya pregnant tp upt tak naik double line . Bila saya suruh buat scan dkt klinik , rupanya dah nak masuk 2bulan 🤭 tak naik upt tu sbb hcg tak kuat . Semoga ada rezeki buat sis ye . Aamiin² yra 💖

2y ago

In shaa allah , saya doakan semoga ada rezeki nya ye .. aamiin² yra 💖 🌹

Waalaikumsalam. Saya ada alami. Tapi lepas tu ulang upt pun samar je, saya tak sihat then terus ke klinik. Doc kata pregnant

2y ago

delay period berapa hari sis msetu

guna upt brand lain. kalau dh 3 upt brand lain pon x naik double line, tgu lgi due period or 2w after, repeat balik.

2y ago

saya dah masuk 3 bulan tak haid , tanda apa pun takda . Tapi maybe sebab brand upt lah kot . Nanti saya cuba brand lain pula . Terima kasih yaa akak sudi bagi pendapat 💖😘

ada sis kawan saya dia prwgnant tapi upt negetif. cek klinik rupanya pregnant kembar😁

try guna dip n tell for irregular period

Ada je