Scan baby xsama

Assalamualaikum Momies..sy scan bb Di kk (36w) berat bb 3kg..semalam scan Di 0&g (38w) 2.8 to 2.9kg doc ckp..🤔tp doc xde ckp bb kecik ke ape..cume sy yg risau..ade xmomies yg same cm kes sy..mmg brt bb turun..atau ade kemungkinan mesin scan bb tu xsame.. #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Berat ni anggaran je sis, kadang tepat kadang tak tepat. Macam kawan saya scan last sebelum bersalin 2.4 tapi bila baby dah keluar berat baby jadi 2.6 jangan risau sis, baby sis sihat and berat pon normal sebab anggaran tu dah elok untuk baby keluar

Alhamdulillah..😊TQ tau sudi bls, lega sikit hati ni..duk tertanya2.

2y ago

Sama sama sis, moga sis dipermudahkan urusan bersalin ye