Tungku Ibu/Mommy

Assalamualaikum, mom2 smua... Nak tanya, kalau ibu2 bertungku selalu nya pakai yg jenis mcm mna? 1 atau 2? #1stbaby #merancangpembelian

Tungku Ibu/Mommy
18 Balas

Tungku 1. Yang no 2 tak rasa apa - kalau saya lah hehe. Saya biasa pakai tungku sungai balut ngan kain. Kadang letak daun pandan nak kasi wangi masa tungku tu..

Anak first pakai tungku batu sungai, balut dgn kain. Second ni taktahu nak beli tungku macammana ehh 😅

Kat mana nak beli tu sis, pd kadar harga berpatutan. Boleh share mommy2 beli kat mana 😊😊

5y ago

Tgok2 kat shopee jer.

No. 1. Pantang sy dijaga oleh ibu mertua. Dia yg uruskan semua☺️.

Saya lebih suka tungku no1 .. Lega bila guna..

Pakai batu sungai... Tpi skrg susah nk dpt

Pakai batu sungai balut dgn kain batik

Best lg pkai tungku batu sungai tu..

2..tapi saya pakai batu bulat..

5y ago

Oo..tapi saya selesa lagi pakai yg bulat dari panjang tu

Sy suka batu sgai