Perkembangan kantung dan janin baby

Assalamualaikum mom.. td sy appointment dkt kk. Dr scan ade npk kantong kecik bersaiz 14.8mm kn? Tp janin, still xnpk.. Dan skli ade cyst bersaiz 5x4cm. Klau Di ikut kn pd tarikh mula period sy 9/1/22 Skrg dh 15w. Td mse dr scan ikt pada saiz kantung tu bru 4w5d 😥 Ade sesiapa boleh tlg sy? #bantusharing

Perkembangan kantung dan janin baby
13 Balas

salam sis mcm mana sis skrg. kantung membesar ke..sbb sy mcm sis skrg..

2y ago

Sy disah kan complete misscaraige wak. Skrg dh berpantang dh 1week. Semoga urusan awak dan baby dipermudahkan😇

Ade sesiapa yg jadi mcm sy tak

Sesiapa tolong saya