Tak Uzur/Datang Bulan

Assalamualaikum mom semua...sy ada 1 persoalan nak tanya...normal ke anak dah masuk umur 9 bulan lebih tp sy belum datang bulan or belum period, lpas habis darah nifas hari to mmg sy x period lgi....anak full bf #firstbaby #ingintahu #jangandibully

3 Balas

Untuk kepastian boleh tanya doktor. Haritu nurse saya ckp klau full breast feed mmg haid lambat utk certain people. Dia mcm perancang semula jadi utk menjarakkan kehamilan.

sy rasa normal sis, sy dulu anak nx dekat setahun br dtg period. tu pun x consistent.

normal