Darah beta hcg kehamilan normal atau tak ??? Tolong info 🙏

Assalamualaikum. Mohon penjelasan siapa2 yang ada pengalaman. Saya ambil darah beta hcg, first result 952. Dua hari lepas tu ambil darah, second result jadi 1367. Kandungan ni normal ke ? Atau ada risiko lain ? Tolong doakan saya semuanya okay 🥲

1 Balas

biasa kalau +ve mengandung , beta hcg ne akan meningkat setiap 48jam, normal la tu lagi2 kehamilan kembar, lagi tinggi bacaan beta hcg , saya baru2 pun tiap 48jam akan ambil darah untuk beta ne , tp masa saya keguguran la . bacaan tu akn menurun tiap 48jam juga. sampai la upt p -ve .

3mo ago

asalkn meningkat xde mslh mummy