Mohon jgn kecam

Assalamualaikum , hi.. mohon jgn kecam sy. Saya nak mencari duit lebih untuk beli brg keperluan utk anak. Saya ada menjual minyak urut herba, daging harimau menangis mak neelofa , baju bayi 0-6 bulan. Saya harap puan2 boleh tolonglah beli brg yg sy jual. Anak sy umur 9bulan 2hari. Sy sememjak pkp ni suami kema buang kerja. Sy pulak tak dpt nak bkerja sbb anak xnk ngan org lain start umo dia 7bulan. Saya dari miri,sarawak. Brg2 sy boleh pos kan utk luar miri sarawak. #mommybuntu #bantusharing

1 Balas

Moga ibu dimurahkan rezeki bisness.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers