Bleeding 6 weeks

Assalamualaikum.. minta semua doakn saya. saya baru 6 minggu..mandi tadi petang tengok keluar bleeding macam.. saya dah otw balik kg minta family bawakn g check hospital.. minta mohon semua doakn saya agar baby tak ada apa2🥹🥹 #firstbaby #firstmom

Bleeding 6 weeks
10 Balas

sis, saya pun bleeding macam sis jugak haritu. tapi sikit je. saya 5 weeks sekarang. tapi tak pergi klinik lagi. takut kecewa. hari tu pun saya aktif jugak drive sana sini. harap baby saya pun tak ada apa2. semoga Allah lindungi bayi kita

2y ago

sehari before bleeding ada juga rasa cramp perut pastu bila dah bleeding tak rasa pulak

Allahu. Semoga dipermudahkan urusan. Boleh update tak keadaan semasa mcm mana? Semoga baik2 je

2y ago

alhamdulillah syukur

Waalaikumsalam Puan. Semoga Allah SWT lindungi kesihatan Puan dan anak. Inshaa Allah, Amin.

2y ago

Aamiin terima kasih atas doanya🥹🥹

Semoga sis dan baby di jauhkan dri selaga penyakit

semoga dipermudahkan segala urusan mak and anak

2y ago

Terima kasih🥹🥹

Semoga dipermudahkan urusan awk dan baby

semoga allah permudahkan urusan

semoga dipermudahkan urusan mommy

Semoga dipermudahkan sis

klu mcm ni ?