terasa sakit

assalamualaikum... mggu lps sy cheq upt double line..sy bru 4mggu mmg payudara dan pinggang akan trasa sakit ker, tambah pula nak tdo mmg xselesa? #babyfirst

12 Balas

Wsalam aah normal . Nanti dah masuk 2nd trimester okay sikit , dah masuk 3rd trimester lagi berdouble double sakitnya . Saya skrg 38weeks , tiap malam pinggang kaki semua sakit .

Waalaikumussalam yer normal. Sy time memula dpt tahu pregnant sbb sakit payudara, sakit pgg mcm nak haid. Rupanya dh 4 minggu.

Dulu masa sy pregnant sblm gugur, sy rasa sakit payudara and pinggang. Kwn kata normal je.

iye sis..mmg x selesa breast..sy cmtu jg awal2 mengandung..nk pakai bra pun slow2😬

Waalaikumussalam.....x pasti ye...lain org lain rasenye kot....mase sy x de cmtu.....

Normal tu sis.. sy berenti sakit2 tu time 7weeks x silap...

Waalaikumussalam wbt. Macamana keadaan sia sekarang?

Yee . Memang cm tu . Sama dgn sy . 4week

Wsalam. Normal tu siss, tahniah :)

Normal tu.. Perubahan hormon