Pengambilan Air

Assalamualaikum mamiii semua. Nak tnya ada kesan kah kalau kerap minum tea gula ngan minum milo. Sebab sekarang masuk trimester ke3 ni kerap sgt mnum milo ngan tea gula takut2 lah kalau ada effect. Terima kasih 🥰

2 Balas

kurangkan minum kafein n gula takut sangkut kencing manis nanti..Dah trimester ke3 nie kena pantau diet n pemakanan lebih lagi.

tea kan takleh sbb berangin lagi2 caffeine. milo sy rasa ok je kot. try horlicks tnpa susu atau gula.