Pad Maternity

Assalamualaikum mama² semua tumpang tnya pad maternity utk ibu bersalin yg sesuai apa ye?

17 Balas

Saya beli madame by pureen tu. Sangat2 tak suka sbb kapas dia bergumpal pastu leaking tak yah cerita la.. time kat wad, ada kakak tu pn pakai madame jgk. Dia pn tak suka. Leaking teruk. So end up pakai overnight pad biasa. Tp kene kerap tukar la.

Guna madame by pureen tu tapi sebab dah biasa guna yang ada wing jadi pakai tu macam tak best. Hahaha tapi sebab awal2 darah banyak pakai madame tu okaylah sebab besar .

Saya pakai autumnz maternity pad. Tapi mcm tKda beza sangat pun dengan overnight pad biasa. Beza harga je la. Huhu

Saya guna pureen yg gam tu, tapi masa kt hosp diorang suruh beli yang bertali senang diorang nk pakaikan..

Madame pureen & Lunavie, Sy start pakai pad biasa masa darah nifas dah tinggal sikit... After 2minggu..

Saye beli libress jeerr tapi hat sarung mcm pampers anak . xpayah pakai seluar dlm dah😂 2pcs rm6+

4y ago

Baikla..sya nak masukkan dlm list la. Trima kasih☺

Madame pureen... Hari ke 10 saya dah pakai pad biasa dah.. Sebab darah xbanyak sangat

masa sy lepas besalin.. nurse pakai kan pad maternity tp sy pakai pad biasa je...

Sya guna pad yg biasa tuk pakai period tu je tpi yg overnight

Sya beli INTIMATE dan LAURIER OVERNIGHT..