Tumbuh gigi

Assalamualaikum mama. Nak tanya baby sy baru 4bulan stgah tp gigi macam dah nak tumbuh. Yg tu gigi depan belah bawah tu gigi ke? #firstmum #naktahu

Tumbuh gigi
6 Balas

gg nk muncul dh tu. hihii mcm anak sy, perasan tang bwh je nk tumbuh, alih² gg kapak atas yg timbul dulu . ni dh ada 4btg gg, lg 2btg otw . anak bru 8bln 🤭

2d ago

girl sis. xpe sis lain baby lain progress dia . hihi .

ade kluarkan air liur yg bnyak ke sis. anak sye mse 2 blan lbih dah tmbuh gigi bawah sblom tmbuh dea bnyak kluarkan air liur .

ah. dah tumbuh. alhamdulillah. tp asyik meragam je. xselesa

samalh ngn ank saya.bru 4bln jgk

Sama jgk anak sy skrg ni

nmpk mcm nk tumbuh gg