Turun darah

Assalamualaikum. Malam tdi sy ada turun darah tapi takde contraction. Sy just pergi ke hospital tapi takde bukaan lagi. Jadik doktor bagi balik dulu. Nak tanya ada tak mommies dkt sini yg pernah turun darah? Gap hari mommies bersalin lepas turun darah tu banyak hari tak? #ingintahu

2 Balas

Kalau macam saya turun darah jugak. Tp sblum tu dah ada contraction. Bila pi pac sbb contraction dgn turun darah, bukaan dah 3cm. Malam tu turun darah, esok petangnya dah bersalin. Tp turun darah ni orang kata kembar darah, mmg sakit. Contraction dia kuat sangat. Semoga urusan bersalin awak dipermudahkan ye

1y ago

Terima kasih awak. Tula sy risau gak ni sebab ramai org bgtaw kembar darah ni sakit. Hopefully sy dpt tahan la nanti