Masalah keputihan

Assalamualaikum.. Maaf nak tnya pengalamn yg lain.. Saya prenant dh msuk 9 weeks.. Ad keputihan.. Mcm mana ye cara nk hilangkan?? Kalau pergi jmpa doktor confirm kena tahan wad.. Org cakap anak first mmg akan selalu keputihan.. Ad cadangan tak?? Sbb xde pengalaman.. Huuhu

2 Balas

Waalaikumsalam... Selalu pregnant mmg ada... Klau teruk sgt smpai gatal2 bg tau doc... Nnti doc amik sample cek bahaya ke x utk baby

5y ago

Hahaha...mmg sakit... Rse mcm nk terberanak... Dh la besar benda tu... Seram