Skincare Pregnant

Assalamualaikum & hi. Maaf nak bertanya. Hehehe. If pregnant kan, skincare apa ya yang elok? Sebab setengah skincare kan ada bahan bahan yg kena elakkan dari guna. Boleh suggest tak skincare yg sesuai ntuk preggy mom? Thank you ☺️#pleasehelp

1 Balas

skincare yg takde bhn terlarang utk pregnancy itu la yg boleh guna. x semestinya kena cari skincare khas utk pregnancy je. kalau skincare puan dh memang xde bhn2 bahaya tu kekalkan je sbb memang dh serasi dgn kulit

3y ago

sama2. yg penting jgn pakai produk timbang kilo itu je. stay pretty!