Implan ditangan

Assalamualaikum maaf bertanya siapa pernah pasang impan masa buka tu sakit tak .. #firstmom #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Ade org ckp sblm pkai implan cuba ambk depo dlu tgk sesuai ke x. sbb dua² tu guna hormon. bkn ape tkot nnti bila pkai implan xsesuai kena buang dah rugi duit kt situ. implan mhal klau nak pasang. ☺️

Saya pon lps pantang bercadang nak masuk implan.. Org kata x sakit pon..