Krim ruam

Assalamualaikum krim untuk ruam apa yg elok dan ok#seriusnanya #ingintahu

9 Balas

sye guna pureen nappy rash cream. serasi dgn anak sye. kne try n error untk ank sis. blh try ni :- sudocream bepanthen baby drapolene

sy pakai mama choice face cream utk ruam pns, ruam lehar pipi badan..pureen nappy rash utk diaper rash 👍

awak boleh try cari cream candid B dkt farmasi . ruam cepat jgak hilang . kanak2 smpai dewasa boleh guna .

Cream kena try n error. Tapi kalau boleh refer dengan pakar lagi bagus dear

Klu ruam pampes syaa pakai bepanthen cream mmg cepat okay.

Waalaikumsalam. Ruam apa awak? Ruam panas atau ruam pampers?

9mo ago

I see. Kalau ruam panas saya tak letak apa2 cream. Saya biarkan je untuk anak saya. Nanti hilang sendiri. Maaf tak membantu 🙏

Ruam panas saye pakai snowhite je.. cepat hilang

9mo ago

👍🏻

Saya guna allano lotion, ruam takde .

Pureen nappy rash elok