BERAT BADAN BAYI TURUN

Assalamualaikum korg. saya firstmom nak tanya. normal tak beby nak genap 5 bulan ni berat badan turun ? sebelum ni 4 bulan baby 6 kilo. skrg x sure tp terasa dah ringan badan dia. baby full susu badan, no pacifier dan no botol. tolong sya##ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstmom #pengalaman_persalinan

2 Balas

da timbang ke? klu awak dukung rse ringan tu x kira.. kdg berat baby naik je cuma x byk la..

1y ago

Saya belum timbang tp , bila dukung dah rasa dia x semangat. kaki tgn pun dah tak tembam sgt

Sekarang berapa berat baby?

1y ago

Belum timbang. tapi bila dukung terasa x semangat mcm sebelum ni