tak sengaja

assalamualaikum korang.. saya tiba2 kan teringat sakit sangat masa bersalin hari tu lepas tu kan saya semalam sebelum tidoq mcm x sengaja la terminta kat Allah kata xmau baby dlm kandungan ni sbb saya mengandung rapat dengan anak 1st jdi saya jdi mcm trauma plk... sedangkan saya yg nak mengandung lagi.. tiba2 semalam secara tak sengaja terdoa kata saya x mau baby dlm kandungan ni lagi mcm x sedia lagi la... tapi hri ni saya rsa menyesal sangat2 doa mcm tu... saya syg baby dlm perut ni saya xmau hilang baby ni pon tapi malam semalam saya x sengaja... ada x spa2 pengalaman mcm ni... saya rsa serba slh saya rsa takut sangat kalau allah makbulkan doa saya yg semalam tu☹️ saya menyesal sangat doa mcm tu

2 Balas

jgn risau sis.. lain ank lain cara.. yg 1st mmg kdg kita rasa sakit sbb takde laluan lg.. minta yg 2nd ni senang.. sy pun tgh ngandung rapat jugak.. ank 1st 5bln, kandungan dh 7w.. sis hanya berdoa minta di permudahkan segalanya ok.. biasa lah kdg2 teremosi tu.. fobia kan..

takelok doa macam tu sis , ada orang bertahun tahun berpuluh tahun tunggu zuriat tapi belum ada rezeki diorang lagi nak dapat zuriat anak kalau lekat tu doakan yang baik baik mintak yang baik baik insyallah allah permudahkan urusan sis ☺️