Gula baby rendah

Hi assalamualaikum. Kat sini ada sesiapa tak yg lahirkan baby kurang berat badan & gula baby rendah. Mcm mana nk buat ye? Gula baby kejap naik & kejap drop. Dh bg bf. Mcm susa sikit. Tp paksa juga dia bf. Lepastu tiba2 dia ada kuning pulak.. #1stimemom #advicepls #bantusharing #firstbaby #momcommunity #pregnancy

1 Balas

baby saya lahir 2.5kg je. tp alhamdulillah sihat sgtsgt. skrang dah 1 tahun 4 bulan. hanya 1 kali je penah demam. 1 hari je die demam. tu pon sbb nak tumbuh gigi besa😂 jd jgn risau ye. terus kan bf baby. susu bf paling bagus utk baby.

3y ago

alhamdulillah😊