Tespack samar tipis

Assalamualaikum kalau pregnant test ini samar tipis adakah hamil atau tidak?? Mohon di jelaskan

Tespack samar tipis
3 Balas

Line nie kalu die timbul 1st 3 second tue betul kalu dah lme biar bru timbul line satu lagi maybe tue false..nak terang cbe test dlam 2w lagi..smoga ade rezQi sis 😌

mcm pregnant tu.. klau sy, sy test hri2 tgok line makin pekat atau x.. klau makin pekat mmg sah preggy hehe

nmpk mcm positive. lps sminggu test lgi kalau terang positive la