Sakit perut

Assalamualaikum kalau perut sakit bgian Rahim dan rasa mcm lps branak dan ada jugA rasa mcm sakit mau branak, tp bila d tekan ada ngilu sikit, klu batuk pun ngilu sikit bawah perut, dan harini ada kluar lendir sikit dan darah, maka tarikh haid sy seminggu lagi, adakah ibu ibu yang pernah sakit perut mcm saya ni .. tq 💜#seriusnanya

2 Balas

Simptom period. Kalau lewat period, check UPT

9mo ago

skrg period sda sis, period ndak tentu, kadang tgl 17, kadang 20 ke atas bgtu ,, td dari klinik dokter scan area perut cek upt apa smuaa Alhamdulillah ok jak sis, tp still sakit ngilu lagi area atas pusat sbelah kiri, klu batuk pun sakit, klu diam² ndk byk gerak tak sakit, klu duduk pun sakit, sakit² ngilu mcm tu, kerap sendawa dan buang angin

period regular ke?