Perlu Ke Saya Pergi Klinik?

Assalamualaikum kalau macam nie pregnant ke? Apa saya harus buat yaa? Maaf bertanya sebab 1st time kann. Saya lewat datang period dah 15hari lewat, Mohon mommy dalam nie membantu.

Perlu Ke Saya Pergi Klinik?
93 Balas

Waalaikumusalam... Tahniah preggy tu... Klau nk confirm sis trus ke klinik... Lps tu da bole buat buku pink🤰

Congrats sis! InshaAllah da mengandung tu. pergi klinik boleh check untuk sahkan kandungan. 😍

Dulu mase mula tau preg pun double line,tapi satu agak kabur..alhamdulillah da 16 weeks skrang😊

First time dapat dua line. Tgn nie gigil2 hapoy takut sume ada. Btw tahniah mommy.

Congrats sis... Teringat masa mula2 test dulu.. Happy bile tgk double line mcm tu

Perlu bgi mengelak penyakit dan dapat vitamin serta terjaga kesihatan

Prgnant ni . Alhamdulillah . Tahniah .Prgi la klinik nnti dia bagi vit .

Waalaikumsalam.. Kalau da 2 line mmg pregnant da.. Tahniah sis.. 😊

Tahniah.... Klau sis nk confirm kn... Boleh pgi ke klinik utk sahkan

Tahniah sis. Kalau sis nak pergi klinik swasta dulu pon boleh