Bersalin di hospital kerajaan tanpa dokumen hanya buku klinik mengandung swasta seja

Assalamualaikum ibuibu nak tanya blh ka besalin di hospital kerajaan hanya bwa surat lahir dgn buku klinik mengandung swasta? Sebab saya daftar lewat surat lahir blh ke?

2 Balas

bole je sis . kalau kene bebel ke ape sis telan je la😅 and btw if suami bukan warganegara sediakan duit deposit skurang2nya 2ribu . if husband warganegara kamu ada surt kawin kamu tak perlu deposit untuk masuk .

🤗Hi awak. Minta maaf ya. Saya tak ada pengalaman dalam isu/situasi ni. Tapi mungkin ada mommies lain yang ada pengalaman. Jom mommy lain kongsikan pengalaman anda dengan kami😉