Detail scan area ipoh perak

Assalamualaikum ibu2 yg dari ipoh atau manjung boleh share tk mana2 klinik yg boleh buat details scan baby. Sye dari seri iskandar and klinik area sini tkde yg boleh buat details scan. Sye skarang dah 20minggu and hati ni anxious sgt selagi tk dpt scan baby secara details. Minta ibu2 yg pernah buat detail scan area manjung atau pon ipoh tolong share kan nama klinik yee #firstmom #bantusharing #seriusnanya

7 Balas

area manjung blh pegi klinik dr rasi di stwn,kat hsptl pantai mnjg pon blh buat detail scan

klinik Yasmin di lumut..klinik perubatan loke di manjung ☺️

Hospital pantai manjung. Doc explain sangatdetail. Puas hati sangat.

9mo ago

Hi sis, boleh share tak arrange harga hospital pantai manjung utk detail scan?

Klinik dr ana di meru. 0197515441

Klinik sejati sitiawan, klinik yasmin lumut

Klinik tanjung perdana. 01115847815

tanjung perdana