Nak Bagi Susu

Assalamualaikum ibu², sy nak bg susu Lactogen step 1 (650g), 1 packet dah guna tinggal 1 packet blm buka..alasannya anak sy x sesuai dgn susu ni..postage sy tanggung, kalau boleh kpd yg betul² memerlukan & terkesan dgn pandemik..harapan dgn pemberian ni boleh membantu walaupun cuma 650g susu je Boleh ws sy 01121830995

Nak Bagi Susu
1 Balas

Tak sesuai kenapa ye?

3y ago

Najis dia hijau & anak sy pun minum tak pernah abis so dia akan meragam maybe tak kenyang..bila sy tukar ke s26 baru najis dia kuning & confirm habis setiap kali menyusu