First mom, mohon ada yg sudi menjawab.

Assalamualaikum ibu2, sy first time masuk sini tny soalan. Harap ada ibu2 sudi menjawab. Sy skrg pregnant 28weeks, tp dh 2 hari sy sakit pd bahagian peha kiri n kanan. Sakit tu mcm kita baru lepas buat senamam squat sdgkn takde pun. Rasa otot peha tegang. Normal ke eh ? Ibu2 prnh alami tak ? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Tinggikan kaki semasa rehat dan baring, jaga postur dan senam sesuai kehamilan. Normal gitu sbb kandungan membesar, tolak otot sekeliling

Sya alami nya skg.. Nurse pesan jgn angkt [email protected] lhir bby prmtng..