Sakit Betis 😖

Assalamualaikum and hi ibu2 smua.. Sya 30 weeks prgnnt... nak tnya.. apa solutionnya ya kalau kita sakit betis ni? Sy dah 2 hari sakit betis.. start sakit sebb pgi kelmarin mse nak bgun pgi kena simpul biawak (cramp betis). sakit sebelah kanan je.. tpi tak lama.. suami urut dah td malam.. tpi bangun pgi td still sakit lgi.. nak trun naik tngga seksanya cm kena keras je kaki kalau buat2 lembik mmg sakit..ibu2 ad tak yg mengalami sakit betis mcm sya? Boleh share ptua2 ke ape... trrima kasih ya .😍❤️ #seriusnanya #firstbaby #firstmom

11 Balas

Sy bru kena hritu. Kaki cramp lepas kena simpul biawak, nk jalan seksa. Pg klinik doctor bg vit kalsium utk tmbh kalsium dlm badan, lpas tu okay dh smpai skrng tk kena. Sis kena minum susu or tmbh kalsium. InShaaAllah nnt okay.

2y ago

haah sya ad minum susu sis.. tpi sya ad 2hari skip mnum susu tu jadi cmtu... dia pnya tarik tu..smpai tk bleh ckp ahaha sakit sngat... tq ya sis bantu🤩