Keterujaan

Assalamualaikum ibu2 semua..saya baru pertama kali ingin menjadi ibu setelah 2 tahun berkahwin..sya dan suami jarang bersama kadang2 semingu sekali..kadang seminggu tak tak main langsung..tpi jika allah tetap nak bagi rezeki pada kita semuanya akan terjadi kan..sekarang sya dah lewat period selama 10 hari..dan saya telah berulang kali tes upt..sya confius sebab saya takda tanda2 hamil..tkda rasa mual muntah sakit kepala semua cuma sya kerap kencing dengan sakit bahagian payudara..mintak tolong beri pendapat ye ibu2 semua#firstbaby

Keterujaan
23 Balas

Tahniah 😍 sy pon sama awal2 tu x de mual2 cume sakit bahagian payudara n perut sakit2 ap pon tahniah sis

Congratulations dear.. U are pregnant.. Its too early to feel sign of pregnant.. ❤️❤️❤️

positif ni sis . Tahniah and jaga kandungan baik2 sis . semoga dipermudahkan urusan ya sis

4y ago

normal sis . untung kalau x ada alahan sebab momies2 yg lain ada alahan teruk sgt kdg sampai x boleh makan lepastu muntah balik .

tahniah...sis dh pregnant..jaga bebaik..awal2 ni hadkn pergerakan..jgn lasak2 ye..

Sy pn sme,takde alahan lg,cme sakit perut,dn rsa sakit payudara#bunting pelamin

Normal ta ada tanda hamil badan kita berbeza beza tandanya tahniah sis 😊

normal. sy start tau prgnt smpai bersalin xda alahan. bahagian msing2🙃

Sama sis. Saya sampai check berkali nak pastikan betul ka.

alhamdulillah tahniah semoge kndungan baik2 je

tahniah..semoga dipermudahkan segala urusan