Pergerakan baby

Assalamualaikum ibu2 semua Nk tanya, normal ke kalau kita usik2 perut baru bby gerak .. sekarang da 35 weeks . Risau bby diam je . Then, bila brsama dgn suami, esok hari ad keluar coklat2 . Tp sekali tu je . Lepastuh xd da .. tu normal ke ? #firstmom #pleasehelp

3 Balas

Kena rajin kacau baby sis, nak bg cukup kiraan 10x gerakan baby. Dah dekat nak bersalin ni baby kdg jrg gerak mungkin sbb ruang sempit,, ada yg ckp sbb baby kuat tidor 😅

alamaak tak tahu la.. saya 34w3d, bby pon kurang tendang. bnyak mengeliat² je and slow sikit. Dr kata normal sbb ruang dah sempit

tula sama la. dia suka mengeliat ja... byk tidooo 😂