tido menongek

assalamualaikum ibu2 semuaa, saya ad soalan skit, sy nk tnya normal ke kalau anak selalu tido meniarap tp bontot nye keatas, banyak kali alih bg tlentang atau mngiring dy tetap akn pusing mniarap smbil bontot nye keatas, anak sy 8bulan, ada yg kata sbb anak dah ad cacing? kena bg ubat cacing ke? #1stimemom #firstbaby #advicepls

1 Balas

sama la.. anak sy pn kadang2 suka tdo cmtu.. tapi saya selalu alihkan balik posisi tidur anak..