Merancang sendiri

Assalamu'alaikum ibu2 semua, maaf Nak Tanya saya merangcang sendiri tak ambil ubat sebab saya dengan suami selalu berjauhan, raya baru2 ni balik cuti 3 minggu, Dan ada juga la 2 4 kali bersama, Dan dalam bersama tu suami tak buang dalam, adakah lekat cepat atau tak? Maaf ya ibu2 jangan kecam saya#ingintahu

8 Balas

Sy merancang sendiriii. Klau bersama mmg suami akan lepas dlm tak kira subur x subur 😂 sbb kami pjj. Nak dijadikan rezeki lepas anak yg sulung umur 1y7m dpat tahu sy pregnant lagi. Mmg unexpected second baby ni 🤣 alhamdullilah allah bagi rezeki anak second tepat waktunyaa. Sempat la kakak tu dua tahun dlu 🥰 awal2 tu takleh terima jugak laa sbb ada masalah dri segi kewangan dn masih menumpang rumah mak. Alhamdullilah dpat berita pregnant loan suami pon settle, kereta pon settle, dpat la bernafas sikitt