Merancang sendiri

Assalamu'alaikum ibu2 semua, maaf Nak Tanya saya merangcang sendiri tak ambil ubat sebab saya dengan suami selalu berjauhan, raya baru2 ni balik cuti 3 minggu, Dan ada juga la 2 4 kali bersama, Dan dalam bersama tu suami tak buang dalam, adakah lekat cepat atau tak? Maaf ya ibu2 jangan kecam saya#ingintahu

8 Balas

One drop pun blh jadi jika tuhan beri..tawakal aje rancang sendiri lg bgs dr ubat ubatan. Segala apa yg berlaku pasti ada kebaikkan