Merancang sendiri

Assalamu'alaikum ibu2 semua, maaf Nak Tanya saya merangcang sendiri tak ambil ubat sebab saya dengan suami selalu berjauhan, raya baru2 ni balik cuti 3 minggu, Dan ada juga la 2 4 kali bersama, Dan dalam bersama tu suami tak buang dalam, adakah lekat cepat atau tak? Maaf ya ibu2 jangan kecam saya#ingintahu

8 Balas

Boleh lekat jgk kalau sebelum tu ada celup2 walaupun tak pancut dalam. Sis mmg nak pregnant ke dlm masa terdekat? Kalau tak, harap2 xde pape la, doa banyak2