Pening kepala

Assalamu'alaikum ibu2 semua, maaf Nak Tanya, ada tak ibu2 kat sini lepas melahirkan rasa pening sangat, saya lepas melahirkan pening sangat2 anak pun dah satu tahun empat bulan lebih, tapi pening on off je datang, baru2 ni datang lagi dah enam hari masih pening, #ingintahu

1 Balas

kalau sis lepas melahirkan..ada injek pera ncang atau mkn pil perancang..itu simptom pil atau injek..kalau cuma rancang sendiri tu sis kena gi doktor lh..